2018EĞİTİMEKONOMİ

“Sürdürülebilir Rekreatif Tesisler” projesine Ödül

Geleceğin yaşam kalitesini inşa etmek; sosyal, kültürel, turistik, ekonomik ve eğitsel anlamda değer yaratmak amacıyla 1-3 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşen, Rekreasyon Araştırmaları ve Çalışmaları Derneği (REKCAD) ile EVENT PRO ve ATRAX Fuarının organizatörü Tureks Uluslararası Fuarcılık’ın düzenlediği “Belediye Parklarının İşlevselleştirilmesi ve İyileştirilmesi İçin Öne Sürülen En İyi Fikirler Ödüllendiriliyor” proje yarışmasına çeşitli üniversiteler ile birlikte Üniversitemizi temsilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu “Sürdürülebilir Rekreatif Tesisler” projesi ile katılım göstermiş ve 3. ’lük ödülüne layık görülmüştür. Yapılan törende ödülümüzü üniversitemiz adına BESYO müdürü Sayın Dr. Umut BAŞOĞLU almıştır.