2021EĞİTİMKAMPÜSTENTV PROGRAMLARI

Apply Nişantaşı İle Geleceğe Adım At

Türkiye’nin En İyilerini Arıyoruz

Üniversite adaylarının sınav puanlarından bağımsız olarak kişisel yetenek, ilgi alanları ve projelerine göre burs kazandıkları “Apply Nişantaşı” burs programının birinci dönem başvuruları 4 Ocak 2021 tarihinde başladı.

Adayların, kariyer planlamaları için bir adım olan Apply Nişantaşı başvuruları 1 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.

Üniversite adayları, ÖSYM tarafından hazırlanan YKS ile herhangi bir üniversiteye yerleştirilmeden önce, kendi ilgi ve yeteneklerine göre uygun bir programa yerleştirilip, daha üniversite sınav stresini yaşamadan, üniversitede kendi yerini ayırtmış olur. Bu yıl üniversite sınavına girecek lise öğrencileri, mezunları ya da herhangi bir üniversitede bir programa yerleşip okumakta olan öğrenciler Apply Nişantaşı’na başvurarak hem hayalindeki bölümde okuyup hem de burs imkânlarından faydalanabilirler. Dünyanın en prestijli okullarının uyguladığı üniversite kabul metoduyla, adaylarının yapması gereken tek şey sisteme girip kayıt olmaktır.

Akademisyenler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda öğrencinin sınav puanından bağımsız olarak, ilgili yetenek ve projeleri ile %100’e varan oranda burs almaya hak kazanırlar. Kazanılan Apply bursu öğrencinin eğitim yılı boyunca geçerli olup, burs kesilmesi yapılmamaktadır.

1 Mart 2021 günü sona erecek olan başvurular için aday öğrenciler www.applynisantasi.com adresinden kabul talebinde bulunabilirler. Yapılan başvurularda öğrenciler hangi bölümde eğitim almak istediklerinin yanı sıra kişisel bilgilerini, yeteneklerini ve projelerini de anlatan bir süreç yönetilmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi için; www.applynisantasi.com